Actualitate

4 hoți au furat combustibil din tren! Polițiștii din Cluj au găsit 860 de litri de carburant la percheziții

Polițiștii din Cluj au găsit 860 de litri de combustibil în timpul perchezițiilor la patru persoane bănuite că au furat carburant din trenuri.

Carburant furat dintr-un tren / Foto: IPJ Cluj Carburant furat dintr-un tren / Foto: IPJ Cluj

 

 


În cursul zilei de joi, 11 mai, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au efectuat 9 percheziții domiciliare, în județul Cluj și Sălaj, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

 


Perchezițițiile au fost făcute la persoane bănuite că au furat combustibil din tren:

„În cauză, 4 persoane sunt bănuite de sustragere de combustibil din gestiunea unui operator de transport feroviar. În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați 860 de litri de combustibil, 75 de litri de ulei de motor, recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale, derulată în perioada octombrie 2022 - mai 2023.


Cercetările s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. De asemenea, la activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a vrut să golească rezervorul de benzină cu BORMAȘINA. Din greșeală, a dat foc mașinii

Un patron din Cluj și-a prins angajații în timp ce-i goleau rezervoarele TIR-urilor: „Au crezut că-și rotunjesc veniturile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter