Actualitate

Unii clujeni parcă-i îndeamnă pe hoți să le fure din mașini! Poliție: „Genți de lux și alte bunuri, lăsate la vedere”

La o singură verificare, polițiștii din Cluj-Napoca au găsit peste 100 de situații în care șoferii clujeni riscau să li se fure bunurile personale din mașini.

Bunuri lăsate la vedere, în mașini / Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj - Facebook Bunuri lăsate la vedere, în mașini / Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj - Facebook

 

 


Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a pornit o acțiune de informare în urmă cu câteva zile, privind modul în care ne depozităm bunurile personale, în special cele de valoare, în mașină când suntem plecați.

 


Polițiștii au transmis că mulți clujeni și-au lăsat bunuri personale de valoare, până și genți de lux, la vedere. 

Dar atenție! Acest lucru poate să îi îndemne pe hoți să vă „spargă” mașina pentru a vă fura bunurile personale:


„Atenție la... neatenție! Dacă ați găsit astfel de informări când ați revenit la autoturismele parcate, trebuie să știți că pentru moment, neatenția dumneavoastră nu a fost «taxată» de hoți. Putem spune că de această dată v-ați aflat sub semnul norocului, însă știm vorba: Nu-ți forța norocul! Ieri (n.r. - 11 iulie), în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au acționat în zona centrală pentru responsabilizarea conducătorilor auto cu privire la riscul generat de lăsarea la vedere în autovehicule a unor bunuri de valoare, lăsarea geamurilor întredeschise sau lăsarea portierelor neasigurate.

Nu mai puțin de 113 situații de risc au fost identificate. Genți de lux lăsate la vedere, aparatură electronică și alte bunuri personale valoroase... Manifestați precauție și protejați-vă bunurile personale!”. a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj în urmă cu câteva zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care produc accidente mortale. Legea „Anastasia”, în vigoare de azi

Șofer din Cluj, nervos pe cei cu mașinile electrice: „Cocalari cu căruțe electrice! Ocupă degeaba stațiile de încărcare”

abonare newsletter