Actualitate

Tânăr din Florești, reținut pentru că a furat din două blocuri în construcție. FOTO

Un tânăr de 21 de ani din Florești a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe bunuri din două blocuri în construcție.

Un tânăr de 21 de ani din Florești a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe bunuri din două blocuri în construcție/ Foto: IPJ Cluj Un tânăr de 21 de ani din Florești a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe bunuri din două blocuri în construcție/ Foto: IPJ Cluj

 

 


În perioada 29 octombrie – 20 septembrie, un tânăr de 21 de ani, din comuna Florești, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul a două blocuri aflate în construcție, de unde ar fi furat mai multe scule electrice și haine, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

 


Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI:


Mascații din Cluj au intrat din greșeală peste un bărbat în casă la 5 dimineața, în căutarea unui „cap al mafiei”: „Ne scuzați!”
Hoți de mici. Doi minori din Cluj-Napoca, reținuți după ce au spart o mașină și furat două telefoane

„La data de 16 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat în formă continuată.                                                                                            

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 29 octombrie a.c. – 20 septembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din comuna Florești, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul a două imobile din Florești aflate în construcție, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice și un articol de vestimentație, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 4.000 de lei.


În cadrul perchezițiilor desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mijloace de probă de interes în cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La percheziții polițiștii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj. Cercetările sunt derulate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

HOȚI de portofele din Cluj-Napoca, prinși ÎN ACȚIUNE de polițiști! O tânără de 21 de ani, reținută pentru 24 de ore

Hoață de 21 de ani, arestată preventiv pentru că a „spart” un birou și a furat 22.000 de lei, în Huedin

Ultimele Stiri
abonare newsletter