Actualitate

Imagini incredibile. Așa arăta Clujul în timpul furtunii de vineri seara! S-a RUPT CERUL. VIDEO

O tânără a surprins imagini incredibile de la depărtare cu orașul Cluj în timp ce se afla sub cod roșu de furtună.

Așa arăta Clujul în timpul furtunii de vineri seară, 15 septembrie 2023 / Foto: Marcela Sălăgean Așa arăta Clujul în timpul furtunii de vineri seară, 15 septembrie 2023 / Foto: Marcela Sălăgean

 

 


În urmă cu câteva zile, meteorologii au avertizat că furtunile care au lovit puternic Europa în ultima vreme vor ajunge și în România, însă vor avea o intensitate mai mică.

 


„Este adevărat că de mâine după amiază vom simți și noi efectele frontului atmosferic care traversează Europa. Ploile vor începe în partea de vest a țării, probabil până duminică vom avea averse în majoritatea zonelor țării, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil grindină. Toate aceste manifestări vor fi însă la intensitate mai mică decât ceea ce am avut pe parcursul verii, pentru că temperaturile, chiar dacă se mențin ridicate, totuși sunt temperaturi mai apropiate începutului de toamnă”, a explicat meteorologul Florinela Georgescu, miercuri, la Antena 3 CNN. 

În cursul serii de vineri, 15 septembrie, Clujul a fost lovit puternic de o furtună, mai multe străzi, locuințe, curți și subsoluri inundându-se. Pompierii clujeni au intervenit la zeci de solicitări de urgență privind inundațiile, în cursul nopții trecute.


Clujenii au primit și avertizări Ro-Alert pe telefoane, cu privire la codul roșu de ploi.

Profesoara Marcela Sălăgean a postat pe Facebook un videoclip cu furtuna care a lovit municipiul Cluj-Napoca. Filmarea a fost făcută de la depărtare și a surprins momente incredibile cu norii gigantici deasupra Clujului: 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pasajul de sub podul din Mărăști, inundat. Trei șoferi și-au „pierdut” mașinile acolo

Prognoză meteo. Vreme frumoasă sâmbătă la Cluj, dar duminică revine ploaia

Ultimele Stiri
abonare newsletter