Actualitate

Atenție, șoferi! Restricții de ciculație pe Splaiul Independenței. Stație de tramvai, relocată temporar

Restricții de circulație aplicate pe Splaiul Independenței, până spre finalul săptămânii viitoare. De asemenea, noile măsuri îi vizează și pe cei care folosesc tramvaiul, dar și pe pietoni.

Strada Splaiul Independenței/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com Strada Splaiul Independenței/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță restricții de circulație, ca urmare a lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectului european „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”. 

 


Astfel, potrivit datelor publicate de administrația locală, circulația pe Splaiul Independenței va fi restricționată vreme de zece zile.

„În perioada 11.09.2023-22.09.2023, în conformitate cu graficul prevăzut pentru lucrări, circulația pe Splaiul Independenței spre cartierul Mănăștur va fi restricționată parțial pe prima bandă de circulație, între stația de tramvai „Sala Sporturilor” și platforma recent reabilitată a platoului Sălii Sporturilor;


De asemenea, începând din data de 11.09.2023, pe perioada lucrărilor, stația de tramvai „Sala Sporturilor” se va reloca înspre cartierul Mănăștur, imediat după trecerea pentru pietoni de la intersecția cu str. Salcâmului și accesul auto de la platoul Sălii Sporturilor”, informează Primăria Cluj-Napoca.

Având în vedere faptul că trotuarul adiacent frontului de lucru este inclus în lucrările de modernizare care se execută în cadrul proiectului, circulația pietonilor va fi strict interzisă pe tronsonul cuprins între podul Garibaldi și trecerea pentru pietoni de la intersecția cu str. Salcâmului, mai arată sursa citată. 


Participanții la trafic sunt îndemnați să respecte noile reglementări și să circule cu atenție sporită în zonele menționate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Restricții de circulație în intersecția Cetății - Sub Cetate, în comuna Florești

Circulație fără restricții pe artera Moților-Mănăștur. „Se circulă pe patru benzi”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter