Actualitate

Accident GRAV în Căpușu Mare. 4 persoane rănite au rămas încarcerate. 5 adulți și 3 copii au primit îngrijiri medicale

Un accident grav a avut loc, miercuri, în localitatea Căpușu Mare, județul Cluj.

Mașină de pompieri SMURD/ Foto: depositphotos.com Mașină de pompieri SMURD/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un accident grav a avut loc, miercuri, în localitatea Căpușu Mare, județul Cluj.

 


Patru persoane sunt încarcerate, iar un adult și doi copii primesc îngrijiri medicale.

„Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău, Punctul de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Căpușu Mare. La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ.
Din primele informații, patru persoane necesită manevre de descarcerare pentru a fi extrase din autoturisme, iar acestea prezintă multiple traumatisme.
Alte trei persoane primesc primul ajutor calificat la fața locului, dintre care doi minori, ulterior se va evalua dacă se impune transportul acestora la spital.
Au fost suplimentate forțele care acționează la fața locului cu alte două echipaje SMURD”, a transmis ISU Cluj.


Update, ora 17:08

„Au fost descarcerate toate cele patru persoane de către pompieri la locul accidentului, dintre care un bărbat și o femeie se află în stare gravă.
Trei minori și un adult sunt transportați la spital în aceste momente pentru acordarea îngrijirilor medicale. Aceștia din urmă, conform primelor evaluări, nu sunt în stare gravă. Având în vedere faptul că a fost necesar consultul medical al încă unui minor la fața locului, forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă un echipaj SAJ. Deocamdată se acordă asistență medicală de urgență celor două persoane aflate în stare gravă. Ambele au fost intubate de către medicii de la fața locului”, a adăugat ISU Cluj.


De asemenea, potrivit ISU Cluj, în urma accidentului, 5 adulți și 3 copii au primit îngrijiri medicale.

Update ora 17:39


„Bărbatul intubat a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, iar echipajul SMURD i-a aplicat manevre de resuscitare. Victimei i-au revenit funcțiile vitale și este transportată în aceste momente, în stare critică, la spital”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Poliția l-a lăsat liber în trafic pe tânărul din 2 Mai cu două ore înainte de accidentul mortal. În mașina sa au fost descoperite droguri, dar poliția nu l-a testat

Clujul, în topul județelor cu cele mai multe accidente rutiere, dar nu și cu cei mai mulți morți pe drumuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter