Actualitate

Dealer de droguri, prins în flagrant la Untold. Vindea droguri de mare risc tinerilor. FOTO

Un bărbat a fost reținut, sâmbătă, pentru trafic de droguri de mare risc. El a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce le vindea droguri tinerilor veniți la Untold.

Cantități impresionante de droguri la un dealer în preajma festivalului Untold. Foto: DIICOT Cantități impresionante de droguri la un dealer în preajma festivalului Untold. Foto: DIICOT

 

UPDATE. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operațiuni de comercializare de substanțe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy și 5 grame cristal (3CMC).

La data de 5 august, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.


Droguri și bani confiscați de la un dealer de droguri din Cluj. Foto: DIICOT

„Măsura a fost dispusă după ce inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa droguri de mare risc, în proximitatea spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică în municipiul Cluj-Napoca, asupra sa fiind găsite 10 tablete de ecstasy şi cantitatea de 5 grame 3-CMC. Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară fiind identificate şi ridicate cantitățile de 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezină de canabis și 153,7 grame canabis, trei cântare de precizie, şase grindere, suma de 4750 lei, două laptopuri, precum şi alte mijloace de probă. S-a reţinut că, în perioada 3-4 august, inculpatul a comercializat, droguri de mare risc, respectiv ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 lei. De asemenea, s-a stabilit faptul că în perioada mai-iulie 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat şi canabis, drog de risc pentru sume cuprinse între 20 şi 50 lei gramul", arată procurorii DIICOT.

Captură a procurorilor DIICOT la Untold. Foto: DIICOT

În cursul zilei de astăzi, 6 august, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

DIICOT trimite în judecată gruparea care vindea droguri elevilor pe contul „Iarba dulce” cu 11.000 de membri. Acționau și în Cluj

Traficanți de droguri din Cluj, săltați de DIICOT! Vindeau drogurile cu 200 de lei doza. FOTO

Traficanții de droguri, vânați de DIICOT. Au mai fost prinși doi bărbați care vindeau etnobotanice în Cluj și Sălaj

abonare newsletter