Actualitate

Nemții laudă „capitala” Cluj-Napoca pentru Untold și Electric Castle. Magnet pentru turiști

Transilvania este incontestabil regiunea cu cea mai mare densitate de festivaluri din ţară, arată o analiză Deutsche Welle.

Castelul Bánffy din Bonţida este locul de întâlnire în fiecare an al celor care iau parte la Electric Castle. Foto: Facebook Electric Castle Castelul Bánffy din Bonţida este locul de întâlnire în fiecare an al celor care iau parte la Electric Castle. Foto: Facebook Electric Castle

 

Regiunea – cunoscută pentru peisajul spectaculos oferit de Munţii Carpați, dar și pentru istoria sa bogată – nu duce lipsă de atracţii festivaliere. Dintre cele mai cunoscute se află adunate în jurul capitalei regionale Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI: Jazz in The Park și Electric Castle, nominalizate la European Festival Awards 2022

Dacă Untold – festivalul de muzică electronică – se ține în mijlocul oraşului Cluj, Electric Castle este axat pe o locaţie boemă şi plină de istorie. Castelul Bánffy din Bonţida este locul de întâlnire în fiecare an al celor care iau parte la popularul festival.

Anul acesta, festivalul ţinut la castelul Bánffy a înregistrat o prezenţă de peste 250.000 de persoane în toate cele cinci zile de Electric Castle. Peste 300 de artişti din toată lumea au urcat pe cele 11 scene iar în preajma castelului a fost organizat un camping care a găzduit peste 20.000 de festivalieri. Electric Castle se află la a noua ediţie, fiind unul dintre evenimentele muzicale apreciate la nivel european.


Untold se încheie duminică, 6 august și se anunță un record de public.

Citește continuarea aici


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce și-au pierdut românii la Electric Castle? Inele, cheile de la casă sau permisul de conducere

Final intens pentru ediția 9-a Electric Castle, primele abonamente pentru ediția din 2024!

Cluj Arena, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Imagine Dragons a ajuns la inimile a peste 63.000 de Untold-iști. Record de participanți la concert!

Ultimele Stiri
abonare newsletter