Actualitate

În traficul din Cluj, ca în junglă. Doi bărbați au intrat într-o mașină și l-au luat la bătaie pe șofer

Doi bărbați din Cluj-Napoca au fost reținuți după ce au agresat în trafic un alt șofer. Bătaia ar fi avut loc în cartierul Între Lacuri.

Șoferii din Cluj-Napoca se iau la bătaie tot mai des. Foto: arhivă Facebook Info Trafic Cluj Șoferii din Cluj-Napoca se iau la bătaie tot mai des. Foto: arhivă Facebook Info Trafic Cluj

 

La data de 28 iulie, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați de 35 și 36 de ani, din Cluj-Napoca, cercetați pentru comiterea unei agresiuni fizice asupra unei persoane și tulburarea ordinii și liniștii publice.


„La data de 26 iulie, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca, despre faptul că în 25 iulie, în jurul orei 09.50, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați. Evenimentul a avut loc la intersecția străzilor Siretului - Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca. În urma investigațiilor s-a stabilit că starea conflictuală  s-ar fi declanșat în trafic, polițiștii identificând persoanele implicate”, transmite IPJ Cluj.

Cei doi bărbați, de 35 și 36 de ani ar fi coborât dintr-o mașină, iar ulterior ar fi intrat în autoturismul celui de-al treilea bărbat, pe care l-ar fi agresat fizic.


Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficanți de persoane, descoperiți de polițiști în Cluj-Napoca. Obligau fete prin bătaie să se prostitueze. VIDEO

Bătaie generală la finala Cupei României. Fotbalistele și-au împărțit pumni și picioare!

Un incident în trafic s-a lăsat cu pumni, în Turda. Șoferiță, luată la bătaie de un bărbat pe care l-a lovit cu mașina

abonare newsletter