Actualitate

Un incident în trafic s-a lăsat cu pumni, în Turda. Șoferiță, luată la bătaie de un bărbat pe care l-a lovit cu mașina

Violența în trafic este din ce în ce mai frecventă. O femeie a fost bătută după ce a lovit cu mașina un bărbat într-o parcare din Turda.

De la un incident în trafic s-a ajuns la bătaie/ Foto: depositphotos.com De la un incident în trafic s-a ajuns la bătaie/ Foto: depositphotos.com

 

 


Violența în trafic este din ce în ce mai frecventă. 

 


Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 48 de ani care îndruma conducătorul unei mașini pentru a ieși din parcare, ar fi fost acroșat de o altă mașină condusă de o femeie.

 


În urma acestui eveniment, bărbatul ar fi lovit cu pumnii geamul portierei mașinii în care se afla femeia, ulterior agresând-o fizic și pe aceasta.

„La data de 30 mai a.c. în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați despre un incident care ar fi avut loc în zona unei societăți comerciale.


La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 48, care îndruma conducătorul unui autoturism pentru a ieși din parcare, ar fi fost acroșat de un alt autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 33 de ani, în cursul unei manevre de mers înapoi.

În urma acestui eveniment, bărbatul ar fi lovit cu pumnii geamul portierei autoturismului în care se afla femeia, ulterior agresând-o fizic și pe această, lovind-o în zona feței.


Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul. Conducătoarea auto și bărbatul în cauza au fost testați cu aparatul etilotest,  rezultatele fiind negative. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, bărbatul violent a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Circ în trafic, în față la Sora! Un șofer a scos cu forța un tânăr din mașină: „JOS, AFARĂ din mașină!” VIDEO

S-au încins spiritele pe strada Piezișă! Doi bărbați, amendați cu aproape 7.000 de lei pentru bătaie

abonare newsletter