Actualitate

Disperați după parcări, clujenii își rezervă locurile chiar și cu piese de mobilier. FOTO

Un șoferi își „rezervă” locurile de parcare prin amplasarea unor piese de mobilier sau altor obiecte mari pe ele, ca să nu parcheze nimeni.

Cum își rezervă unii clujeni locurile de parcare / Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ - Liber la comment :) Cum își rezervă unii clujeni locurile de parcare / Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ - Liber la comment :)

 

 


O femeie din Cluj-Napoca a rămas surprinsă de disperarea unor șoferi care încearcă, cu disperare, să-și „rezerve” locurile de parcare prin tot felul de metode. 

 


„Unde este poliția locală ? Așa ceva nu am mai văzut!”, spune clujeanca și arată două fotografii în care piese de mobilier sau alte obiecte mai mari sunt puse pe locuri de parcare ca să nu parcheze alți șoferi.

Parcări „rezervate” de șoferi / Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ - Liber la comment :)

Nu este primul caz de acest fel la Cluj. Această „tehnică” de rezervare a locului de parcare a mai fost folosită în trecut.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Șoferii din Mănăștur primesc somații. Nu mai au voie să-și „uite” mașinile în parcarea unui supermarket și sunt amenințați cu ridicarea lor

abonare newsletter