Actualitate

Grupul Leier: „Șansa ieșirii dintr-un blocaj este să cauți o soluție! Piața construcțiilor este adaptabilă!”(P)

Grupul Leier, unul dintre cei mai mari jucători din industria materialelor de construcții din România, derulează în prezent o campanie „Țais” la nivel național, scăzând prețurile materialelor din portofoliul său până la jumatate din prețul practicat, cu scopul deblocării lucrărilor de construcție.

Nevoia omului de a avea un acoperiș deasupra capului este una foarte veche și în același timp oricând actuală. De la dorința de a avea o locuință și până la dobândirea ei, procesul este unul complex și implică un lanț lung de acțiuni, evenimente, muncă, timp, răbdare și nu numai.

Evoluția întregului context social și economic din ultima perioadă și până în prima parte a anului 2023, a facut ca 1 metru pătrat locuibil să aibă un preț de vânzare care înglobează cele mai mari costuri care au existat vreodată cu materialele, manopera, prestatorii serviciilor de dezvoltare imobiliară, finanțatorii, utilitățile și alte servicii.


Leier, cu tradiția și experiența sa de producător a unei game foarte variate de materiale de construcții, analizând din toate punctele de vedere cele mai sus prezentate, a concluzionat că cererea și oferta nu mai sunt în echilibru. Practic, toți cei implicați în domeniul construcțiilor rezidențiale, am constatat în ultimele luni, un blocaj aproape total.

Fiind un grup puternic, dinamic, responsabil și receptiv la nevoile clienților săi, Leier derulează pe parcursul lunii Iunie o campanie promoțională la nivel național, coborând prețurile de vânzare a materialelor de construcție din portofoliu până “la jumatate”din prețul practicat.


”În considerabilul nostru efort financiar de susținere a acestei campanii, suntem sprijiniți și de prețurile în scădere ale celor mai importante componente ale costurilor noastre de fabricație, precum sunt gazele naturale și curentul electric. În trecut, tot acestea, prin creșterea exacerbată, au generat creșterea prețurilor la materialele de construcții.

Mulțumim tuturor celor care sunt alaturi de noi! Suntem încrezători că acțiunea Leier aduce întregii piețe, dar și nouă, tuturor, optimismul și încrederea că vom putea cu toții să ne continuăm activitatea și proiectele, astfel încât să ne îndeplinim dorințele.” a declarat managementul Grupului Leier, format din Thomas Ebner - CEO Leier România, Adrian Mînzat – Manager General Leier Iași, Cristian Suciu – Director General Leier Rom.

CITEȘTE ȘI:

Grupul Leier inaugurează o nouă fabrică în Câțcău, Județul Cluj (P)

Codul urbanismului, adoptat tacit de Senat. Ce construcții pot fi realizate fără autorizație și cum pot intra în legalitate clădirile construite ilegal?

Te așteptăm la CoBuild 2023, unicul festival de utilaje de construcții din România (P)

abonare newsletter