Actualitate

Te așteptăm la CoBuild 2023, unicul festival de utilaje de construcții din România (P)

Ești pasionat de utilaje și tehnologii în domeniul construcțiilor? CoBuild este singurul târg de tip festival din România dedicat constructorilor, operatorilor, antreprenorilor și tuturor actorilor din industrie.

CoBuild are loc în Ciugud, județul Alba, în perioada 11 - 13 mai 2023, iar aici te vor întâmpina de mâine până sâmbătă excavatoare, buldozere, stivuitoare, buldoexcavatoare, nacele și multe altele!

Mâine, debutează Festivalul CoBuild, așa că te așteptăm în Ciugud cu sute de utilaje de construcții și mii de produse inovatoare, perfecte pentru tine și afacerea ta! Vei avea ocazia să vezi primele utilaje electrice aduse pe piața din România și vei afla cum arată viitorul industriei prin intermediul Guide Tech, specialiști în tehnologii de coordonare artificială a utilajelor de construcții.


CoBuild este compus din 5 zone de maxim interes:

  1. Zona Expo este dedicată expunerii de utilaje de construcții, tehnologii și produse conexe. Zeci de companii de renume din România îți vor prezenta ultimele apariții și îți vor răspunde la orice întrebare!

2. Zona Demo este locul unde se întâmplă acțiunea! Operatori profesioniști de utilaje vor manevra cu măiestrie excavatoare, încărcătoare frontale și buldozere, iar TU vei putea să testezi aceste utilaje personal.


3. Zona Chill & Family este acolo unde TU, familia și prietenii tăi vă veți petrece timpul într-un cadru relaxant și veți participa la diverse activități distractive. Te invităm să îi aduci și pe cei mici la CoBuild, pentru că le-am pregătit o mulțime de jocuri!

4. Zona Food & Drinks este zona food trucks! Aici, îți vei delecta papilele gustative cu mâncăruri dintre cele mai delicioase și băuturi dintre cele mai alese! Oferta este variată, așa că suntem siguri că vei găsi totul pe gustul tău.


5. Zona Conference este dedicată conferinței Viitorul României, în cadrul căreia specialiști din industrie îți vor împărtăși din experiența lor și îți vor prezenta viziunea lor despre direcția industriei, iar TU le vei putea adresa întrebări.

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti, cu sprijinul Primăriei Ciugud. Printre expozanți, se numără Titan Machinery, UTILBEN, CDP Access, AgroConcept, Ford Trucks, Iveco, ATP Group, Goodyear și alte companii de renume din domeniul utilajelor de construcții și produselor conexe.


Înscrie-te pe cobuild.ro/vizitatori pentru a participa gratuit la CoBuild! Ne vedem cu drag în Ciugud, de joi până sâmbătă, între orele 10:00 și 18:00.

CITEȘTE ȘI:

Interes crescut la Cluj pentru tehnologiile inovative de transport. „Viitorul va fi al hidrogenului”

Care este percepția românilor asupra științei și tehnologiei? Marea majoritate sunt interesaţi să înveţe despre noile tehnologii

Ultimele Stiri
abonare newsletter