Actualitate

Emil Boc a lăsat costumul de primar și a trecut la coasă! În Răchițele, la casa părintească. VIDEO

Cu mesajul „Iarba verde de acasă: plăcerea reîntâlnirii cu natura”, primarul Clujului, Emil Boc, s-a filmat în curtea casei natale din Răchițele cum mânuiește o coasă.

Emil Boc s-a întors în Răchițele și a cosit curtea. Foto Facebook Emil Boc Emil Boc s-a întors în Răchițele și a cosit curtea. Foto Facebook Emil Boc

 

Îmbrăcat într-un tricou negru inscripționat cu Zilele Clujului cu mesajul „am muncit și nopți, am muncit și la Zilele Clujului”, filmarea de două minute a primarului Emil Boc cum dă la coasă și taie iarba a avut sute de reacții și comentarii pe rețelele de socializare. În filmare, primarul nu vorbește deloc, doar muncește.


Nu este prima dată când primarul Clujului se filmează în astfel de ipostaze. 

Anul trecut, exact pe vremea asta, primarul municipiului Cluj-Napoca s-a deplasat în Răchițele, acolo unde a crescut și locul în care locuiește în continuare mama lui. Emil Boc a cosit iarba din curte și nu a ezitat să posteze imaginile cu el pe rețelele de socializare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Studiul unui profesor de la Babeș-Bolyai: Iarbă necosită, la umbră 28,87 grade. Iarbă cosită, expusă la soare 60,6 grade

Emil Boc s-a întors în Răchițele și a cosit curtea: „Mama, satul natal și iarba verde de acasă”

Arta cositoritului transilvănean, la Muzeul de Istorie a Transilvaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter