Actualitate

Zeci de persoane evacuate din bloc în Mărăști. O mașină a luat foc în parcarea subterană. VIDEO

Nu mai puțin de 35 de persoane au fost evacute sâmbătă după-amiaza dintr-un bloc din Mărăști, după ce o mașină parcată la subsolul blocului a fost cuprinsă de flăcări.

Intervenție la subsolul unui bloc din Mărăști. O mașină a luat foc. 35 de persoane au fost evacuate. Foto ISU Cluj Intervenție la subsolul unui bloc din Mărăști. O mașină a luat foc. 35 de persoane au fost evacuate. Foto ISU Cluj

 

Pompierii clujeni au intervenit sâmbătă la un incendiu care s-a manifestat la un autoturism parcat în subsolul unui bloc de pe strada Aurel Vlaicu. 


„Incendiul este lichidat, însă au existat degajări mari de fum. Drept urmare, este necesară evacuarea mai multor locatari. Până acum, 35 de persoane au fost evacuate, 2 dintre acestea fiind evaluate de către echipajele medicale. Un bărbat acuză o contuzie la membrul superior, iar o femeie a suferit cel mai probabil un atac de panică”, transmite ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI: 35 de persoane evacuate, două scări de bloc inundate de fum, o mașină distrusă, o persoană rănită. Bilanțul incendiului din Mărăști!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic în Jucu la o hală de peleți, de 650 mp! Pompierii au intervenit înainte să se extindă. VIDEO

Mașină, distrusă de flăcări pe autostrada A3. De la ce a pornit incendiul? FOTO

Incendiu la o hală de pe Bulevardul Muncii. Intervin pompierii

Ultimele Stiri
abonare newsletter