Actualitate

35 de persoane evacuate, două scări de bloc inundate de fum, o mașină distrusă, o persoană rănită. Bilanțul incendiului din Mărăști!

Pompierii clujeni au intervenit sâmbătă seara pentru a stinge un incendiu ce s-a manifestat la un autoturism parcat în subsolul unui bloc situat pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

Zeci de pompieri au fost mobilizați să stingă un incendiu în Mărăști. Foto ISU Cluj Zeci de pompieri au fost mobilizați să stingă un incendiu în Mărăști. Foto ISU Cluj

 

Apelul de urgență a venit la ora 18:06, iar la misiune au luat parte o autospecială de intervenție rapidă și comandă și două autospeciale cu apă și spumă de mare capacitate. În plus, la fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și una SAJ. 


CITEȘTE ȘI: Zeci de persoane evacuate din bloc în Mărăști. O mașină a luat foc în parcarea subterană. VIDEO

„Echipajele noastre au lichidat rapid incendiul care a distrus complet autoturismul, subsolul de aproximativ 1500 mp fiind inundat cu fum. Totodată, au fost inundate cu fum două dintre scările blocului. În consecință, intervenția pompierilor a fost îngreunată de vizibilitatea redusă”, transmite ISU Cluj.

Potrivit pompierilor, ca măsură de precauție, s-a impus evacuarea a 35 de locatari. 


„Două persoane au fost evaluate de către paramedici și au primit îngrijiri medicale, după cum urmează: Un bărbat de aproximativ 30 de ani prezenta o excoriație și o contuzie la nivelul unui membru superior, astfel că a fost transportat la spital de ambulanța SAJ. De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică, însă nu a fost necesar transportul acesteia la spital. Intervenția s-a finalizat și toate persoanele au putut reveni în siguranță în apartamente. Cel mai probabil, incendiul de la autoturism a pornit în urma unor lucrări efectuate cu un aparat de sudură”, mai spun pompierii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dosar penal pentru distrugere din culpă, în cazul incendiului din Cetan

Incendiu la un apartament din Cluj-Napoca. Flăcările au pornit de la o sobă

O mașină a ars ca o TORȚĂ în Vlaha, Cluj! Incendiul a pornit de la motor. FOTO

abonare newsletter