Actualitate

Locuință distrusă de flăcări în Valea Drăganului. Un bărbat de 80 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință din Valea Drăganului. Flăcările riscau să se extindă la imobilele din vecinătate.

O locuință din Valea Drăganului a fost distrusă de un incendiu. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale/Foto ISU Cluj O locuință din Valea Drăganului a fost distrusă de un incendiu. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale/Foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în sâmbătă după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit, cu o suprafață de aproximativ 180 mp, din localitatea Valea Drăganului.

 


„La fața locului au fost dislocate trei autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, casa, cu o suprafață de aproximativ 180 mp, ardea în totalitate, fiind în pericol ca incendiul să se extindă și la o altă casă, situată la aproximativ 1 m față de aceasta.

O locuință din Valea Drăganului a fost distrusă de un incendiu. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale/Foto ISU Cluj

Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ două ore, fiind împiedicată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, informează ISU Cluj. 


Un bărbat de aproximativ 80 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital.

Cercetările preliminare au arătat că focul a pornit de la un coș pentru evacuarea fumului defect.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Casă cuprinsă de flăcări în Dej. Proprietarii erau plecați din locuință în momentul producerii incendiului

Ultimele Stiri
abonare newsletter