Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări în Dej. Proprietarii erau plecați din locuință în momentul producerii incendiului

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o casă din municipiul Dej. Proprietarii erau plecați din locuință în momentul producerii incendiului.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o casă din municipiul Dej/ Foto: depositphotos.com Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o casă din municipiul Dej/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o casă de pe strada Pinticului din municipiul Dej.

 


Potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

„Referitor la incendiul de pe strada Pinticului din municipiul Dej, au intervenit două autospeciale de stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. În momentul sosirii echipajelor la fața locului focul se manifesta în interiorul casei, cu suprafață de aproximativ 60mp. 


De asemenea, locatarii erau plecați din locuință în momentul izbucnirii incendiului. Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ o oră, fiind împiedicată extindere acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit cel mai probabil de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un salon din Gherla. Proprietarii au încercat să stingă flăcările până la venirea pompierilor

Incendiu în Izvorul Crișului. O femeie de 50 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ultimele Stiri
abonare newsletter