Actualitate

Un șofer teribilist a lovit un stâlp de electricitate, în Turda. Tânărul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Luna, în urma unor manevre de conducere agresivă, a lovit cu mașina un indicator și un stâlp de electricitate, în Turda.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Luna, în urma unor manevre de conducere agresivă, a lovit cu mașina un indicator și un stâlp de electricitate, în Turda/ Foto:  Inspectoratul de Poliție Județean Cluj - Facebook Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Luna, în urma unor manevre de conducere agresivă, a lovit cu mașina un indicator și un stâlp de electricitate, în Turda/ Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj - Facebook

 

 


Un şofer din comuna Luna, judeţul Cluj s-a ales cu permisul suspendat şi o amendă serioasă în urma unor manevre de conducere agresivă. 

 


Acesta ar fi lovit un indicator și un stâlp de electricitate.

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 22.50, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Luna, care, în urma unor manevre de conducere agresivă, ar fi acroșat cu autoturismul un indicator și un stâlp de electricitate, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Piața Romană.


Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul de pe Calea Moților? Cinci mașini avariate, patru persoane au ajuns la spital

Cine este tânărul teribilist care a plonjat cu mașina în Crișul Repede. „Șoferul” a furat mașina de la tatăl său. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter