Actualitate

Cine este tânărul teribilist care a plonjat cu mașina în Crișul Repede. „Șoferul” a furat mașina de la tatăl său. FOTO/VIDEO

O mașină a căzut în râul Crișul Repede joi noaptea. Polițiștii au reușit să găsească șoferul care s-a dovedit că a furat mașina de la tatăl său.

Mașină căzută în râul Crișul Repede / Foto: ISU Cluj Mașină căzută în râul Crișul Repede / Foto: ISU Cluj

 

 


Un șofer a plonjat, joi seară, cu mașina în râul Crișul Repede, în localitatea Șaula, Cluj.

 


Potrivit unui martor, două victime s-ar fi aflat în mașină la momentul accidentului, dar acestea au reușit să iasă din mașină și au plecat de la fața locului.

Polițiștii au reușit să îl găsească pe șoferul mașinii care s-a dovedit că a furat mașina de la tatăl său. De asemenea, tânărul avea și permisul de conducere suspendat.


CITEȘTE ȘI:

Un șofer a plonjat cu mașina în râul Crișul Repede, la Cluj. Două victime se aflau în mașină. VIDEO
Al doilea accident pe strada Bună Ziua, în ultimele 24 de ore. Două persoane au ajuns la spital. FOTO

„Cu privire la evenimentul rutier înregistrat la data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 23.30, în care un participant la trafic a semnalat faptul că pe DN1 E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului, se află un autoturism avariat, ieșit în decor, iar în zonă nu se află nicio persoană, polițiștii au efectuat verificările necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu forțe din cadrul I.S.U. Cluj, constatând că cele sesizate se confirmă, respectiv pe DN1 E60, la km 522+300 m., se află un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, în albia râului Crișul Repede, iar în interiorul acestuia, precum și în proximitate nu se află nicio persoană.


La data de 16 decembrie a.c., polițiștii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr de 20 de ani, din orașul Huedin, stabilindu-se faptul că la data de 15 decembrie a.c. acesta ar fi sustras autoturismul tatălui său, pe care l-a condus dinspre orașul Huedin spre localitatea Păniceni, având dreptul de a conduce suspendat, iar în timp ce se deplasa pe DN1 E60, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în albia râului  Crișul Repede.

Totodată, acesta s-a deplasat la o unitate medicală întrucât în urma accidentului ar fi suferit vătămări corporale, însă nu a rămas internat.


În cauză cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident în Dej, cu un bărbat încarcerat! Victima a fost transportată la spital de urgență. FOTO

Accident grav pe DN1C. Un șofer s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod. FOTO

abonare newsletter