Actualitate

Cum s-a produs accidentul de pe Calea Moților? Cinci mașini avariate, patru persoane au ajuns la spital

Polițiștii au transmis informații privind modul în care s-a produs accidentul de pe Calea Moților de luni, 22 mai, în care au fost implicate cinci mașini.

Accident pe Moților / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Accident pe Moților / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Totul a început atunci când unul dintre șoferii implicați în accident nu s-a asigurat când a schimbat banda de circulație. 

 


Atunci, mașina acestuia a lovit un alt autoturism, care a fost proiectat pe contrasens, în total fiind cinci mașini avariate.

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Moților din Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, acroșând un alt autoturism care circula pe banda 2 a sensului său de mers, iar acesta ar fi fost proiectat pe contrasens, rezultând în final avarierea a 5 autovehicule.


În urma evenimentului, 4 adulți au fost transportați la spital pentru mai multe investigații de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV pe Calea Moților! UPDATE: Patru victime au fost transportate la spital!

Accident între o mașină și un camion pe A10! ISU Cluj: „Sunt scurgeri de carburanți pe carosabil” FOTO

abonare newsletter