Actualitate

Accident în lanț cu patru TIR-uri la ieșire din Cluj spre Mureș. Traficul a fost blocat mai mult de o oră. FOTO

Un accident în lanț cu patru TIR-uri s-a produs marți, 18 aprilie, la Hădăreni, pe drumul care leagă județul Cluj de Mureș. Unul dintre șoferi a rămas blocat în mașină.

Un accident în lanț cu patru TIR-uri s-a produs marți, 18 aprilie, la Hădăreni, pe drumul care leagă județul Cluj de Mureș/ Foto: ISU Mureș Un accident în lanț cu patru TIR-uri s-a produs marți, 18 aprilie, la Hădăreni, pe drumul care leagă județul Cluj de Mureș/ Foto: ISU Mureș

 

 


O persoană a fost rănită, marţi, într-un accident în lanţ pe raza localităţii Hădăreni între patru autocamioane, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

 


Potrivit sursei citate, la accident a intervenit un echipaj de salvatori de la Punctul de lucru Luduş, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi una de descarcerare.

„Un echipaj de salvatori din cadrul Punctului de lucru Luduş, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, intervine la un accident rutier, produs în localitatea Hădăreni, în care au fost implicate 4 autocamioane, în lanţ. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, încarcerată conştientă, cooperantă”, a arătat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.


Circulaţia a fost blocată pe E60, între Luduş şi Câmpia Turzii, mai mult de o oră.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii îl caută pe șoferul care a produs accidentul din Jucu. O persoană a ajuns la spital. FOTO

Accident rutier în localitatea Mihăiești. Trei persoane au fost transportate la spital printre care și un minor

Ultimele Stiri
abonare newsletter