Actualitate

Imagini șocante. Momentul accidentului din Ungaria, surprins de o cameră de bord a unui TIR

Camera de bord a unui TIR implicat în accidentul în lanț de sâmbătă, pe autostrada M1 din Ungaria, a surprins momentul în care s-a produs carambolul. Din imagini se vede că, deși vizibilitatea era foarte redusă, mașinile circulau cu peste 90 de kilometri pe oră.

captură video Facebook Info Trafic România captură video Facebook Info Trafic România

 

Accidentul a avut loc sâmbătă pe autostrada M1, în Herceghalom, la 30 de kilometri de Budapesta, și a fost anunțat prin numărul de urgență în jurul orei locale 14.25.


Camera montată la bordul unui TIR implicat în accident arată că vehiculul, care mergea cu 90 km/h, a fost depășit de două autoturisme, deși vizibilitatea era foarte scăzută, din cauza unei furtuni de praf care a traversat zona autostrăzii.

La doar câteva secunde după această secvență, în fața TIR-ului apar brusc, din perdeaua de praf, mai multe mașini deja lovite în carambol, însă șoferul nu mai are timp de reacție și intră și el în mormanul de autovehicule deja avariate. 


Cel puțin 26 de persoane au fost rănite în urma carambolului, iar 6 sunt în stare gravă. În timp ce îndepărtau vehiculele avariate în carambol, echipele de intervenție au găsit trupul unei victime complet arse, prins sub rămășițele unei mașini, potrivi poliției ungare. Ministerul român de Externe a anunțat sâmbătă seară că printre victimele accidentului se numără și trei cetățeni români, dintre care unul în stare gravă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident uriaș pe o autostradă din Ungaria. 42 de mașini implicate și zeci de răniți din cauza unei furtuni de praf. Unele autoturisme au luat foc

Săptămâna și accidentul pe pârtie în Apuseni. O tânără s-a răsturnat cu ATV-ul

RAR: 1 din 3 mașini oprite la Cluj în 2022 era cu probleme. Aproape 1 din 10 mașini - pericol iminent de accident

Ultimele Stiri
abonare newsletter