Actualitate

Vreme rece și ploioasă la Cluj, în acest weekend. Maximele vor scădea de la începutul săptămânii

Vremea se răcește puțin în Cluj în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru acest weekend și începutul săptămânii viitoare.

Vremea se răcește puțin în Cluj în următoarele zile/ Foto: pixabay.com Vremea se răcește puțin în Cluj în următoarele zile/ Foto: pixabay.com

 

 


În următoarele zile, vremea va fi puțin mai rece la Cluj. De la 10 de grade Celsius, temperatura va scădea la 3 grade Celsius.

 


Potrivit site-ului AccuWeather, nu vom scăpa de ploi în următoarele zile.

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă, în Cluj-Napoca

Vineri, 24 februarie, temperatura maximă a zilei va fi de 10 de grade Celsius, iar minima de 5 grade Celsius, în timp ce șansele de precipitații vor fi ridicate (84%).


Sâmbătă, 25 februarie, temperatura maximă va fi de 10 de grade Celsius, iar cea minimă de un grad Celsius. Vremea va fi ploioasă și 94% șanse de ploaie.

Duminică, 26 februarie, vremea se răcește accentuat. Maxima va scădea la 3 grade Celsius, în timp ce minima va fi de doar un grad Celsius. Șansele de precipitații vor fi scăzute pe timpul zilei, însă pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare, șansele fiind de 87%.


Luni, 27 februarie, se întorc minimele negative. Temperatura pe timpul zilei va fi de 4 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -1 grad Celsius.

Marți, 28 februarie, pe cer vor fi „nori joși”, iar șansele de precipitații vor fi de 13%. Temperatura maximă va ajunge la 8 grade Celsius, iar cea minimă la 0 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Timpul pare că a încremenit la Stația Meteo de pe Vârful Vlădeasa. Zăpada a creat peisaje de basm. GALERIE FOTO

Val de ironii între șoferi după prima zăpadă căzută în Cluj. „Dacă și asta este zăpadă…lasă mașina acasă, dacă te depășește șofatul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter