Actualitate

Val de ironii între șoferi după prima zăpadă căzută în Cluj. „Dacă și asta este zăpadă…lasă mașina acasă, dacă te depășește șofatul”

Șoferii din Cluj arată cu degetul spre autorități și spun că nu toate drumurile ar fi fost deszăpezite. Rețelele de socializare sunt pline de poze din trafic unde se semnalează faptul că pe drumul Sfântul Ioan sau pe Autostrada Gilău-Turda nu s-ar fi intervenit corespunzător.

Drumurile din Chinteni, acoperite de zăpadă. Sursă foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca Drumurile din Chinteni, acoperite de zăpadă. Sursă foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

Potrivit șoferilor, probleme ar fi și în Chinteni, dar și pe alte drumuri. Alți șoferi, în schimb, au fost ironici în legătură cu cantitatea de zăpadă căzută pe drumuri.


„Circulați cu grijă că nu e sfârșitul lumii”, „Dacă și asta este zăpadă…Lasă mașină acasă, dacă te depășește șofatul”, „Ce să deszăpezeasă, 1 centimetru de zăpadă?”, au fost doar o parte din replici.

CITEȘTE ȘI: Zăpadă și polei pe drumurile din Cluj după prima ninsoare adevărată căzută în această iarnă

„Pentru cei care au drum pe A3 Turda-Gilău, circulați cu grijă, banda 2 e acoperită cu zăpadă. Utilaje de deszăpezire pe ici colo”, a fost mesajul unui șofer.


„A venit iarna pe nepregătite”, „O dat Dumnezeu un pic de zăpadă și...Vai-ș-amar”, au scris alți participanți la trafic.

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Drumurile județene din Cluj, deszăpezite, dar afectate de polei. Iarna și-a intrat în drepturi

Autoritățile anunță că sunt pregătite de iarnă: Intervenții pentru deszăpezire până la finalul lui martie 2023

14,2 milioane de euro plătește Clujul pentru întreținerea drumurilor județene și deszăpezire

abonare newsletter