Actualitate

Un șofer s-a răsturnat cu duba în șanț, aproape de Fizeșu Gherlii! Drumul nu a fost deszăpezit. VIDEO

Un șofer a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu duba într-un șanț, în apropiere de Fizeșu Gherlii. În județul Cluj se circulă în condiții de iarnă.

Accident lângă Fizeșu Gherlii / Foto: gherlainfo.ro Accident lângă Fizeșu Gherlii / Foto: gherlainfo.ro

 

 


Un accident rutier a avut loc miercuri în apropiere de Fizeșu Gherlii. Șoferul unei dube ar fi pierdut controlul asupra volanului și a ajuns într-un șanț, scrie gherlainfo.ro. Având în vedere că drumul era acoperit cu zăpadă și era alunecos, duba a derapat.

Autoritățile au anunțat miercuri dimineață că „pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul zilei de ieri nu a fost necesară intervenția, însă în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 26 de drumuri sau sectoare de drumuri județene pentru asigurarea de condiții optime de circulație”.


Însă, miercuri a mai nins puternic în județ, iar drumurile au fost acoperite iar de zăpadă. Până la producerea accidentului, drumurile nu au fost curățate în zonă, din câte se poate observa și în imagini.

Pe mai multe drumuri din județ se circulă în condiții de iarnă, fiindcă sunt acoperite de zăpadă sau polei


Șoferii trebuie să fie mai precauți în aceste condiții. Ei sunt obligat să circule cu o viteză care să nu depășească 30 km/h în localități sau 50 km/h în afara localităților (...) atunci când vizibilitatea este sub 100 m în condiții de ceață, ploi torențiale, ninsori abundente, potrivit polițiștilor. 

CITEȘTE ȘI:

Cod galben de viscol și ninsoare în județul Cluj! Rafalele de vânt pot ajunge la 100 km/h

Circulație ÎNCHISĂ pe un kilometru din Autostrada Sebeș-Turda, timp de o lună. Au apărut „deficiențe”

Ultimele Stiri
abonare newsletter