Actualitate

Figurine de ciocolată, contaminate cu metal, RETRASE din mai multe magazine Cora

Figurine de ciocolată, retrasă din magazinele Cora din țară. Ciocolata este posibil contaminată cu plastic, arată autoritățile.

Figurine de ciocolată, contaminate cu plastic, RETRASE din mai multe magazine Cora. FOTO: ANSVSA Figurine de ciocolată, contaminate cu plastic, RETRASE din mai multe magazine Cora. FOTO: ANSVSA

 

 


Două loturi de figurine de ciocolată cu lapte au fost retrase de la comercializare din magazinele Cora, întrucât există suspiciuni de contaminare a lor cu bucăți de plastic, a comunicat Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

 


SC Firenze Com SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor loturi de figurine de Crăciun din ciocalată fină cu lapte, produse de Heilemann & Viba, Germania. Figurinele retrase au 100 de grame, respectiv 10 grame.

„Vă informăm că în urma unei suspiciuni de contaminare cu corp străin de natură metalică SC Firenze Com SRL a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos.


Măsuri pe care trebuie să le ia consumatorul

Persoanele care au cumpărat aceste produse, vândute în hipermarketurile Cora, trebuie să nu le consume şi să le returneze magazinului până în 10 februarie, în baza bonului fiscal.

„În cazul in care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 10.02.2023, în baza bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru eventualele înconveniente cauzate de acest incident”, a transmis ANSVSA.


Informații despre produs

Nume produs pe etichetă: Figurine de Crăciun din ciocalată fină cu lapte

Producător: Heilemann & Viba, Germania


Gramaj : 100g/ 10g

Nr lot/ Cod de bare : 17.05.2023/4006574007199; 11.05.2023/4006574007182;

Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul:  Posibilă prezență bucăți mici de plastic în produs.

Ciocolata din loturile menționate a fost distribuită în mai multe magazine din Bacău și Constanța.

CITEȘTE ȘI:

ANPC a găsit gândaci, produse expirate și mizerie în food-court-ul Iulius Mall! Două restaurante ar putea fi închise pentru 6 luni. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter