Actualitate

Un avion care trebuia să ajungă la Cluj a aterizat în Budapesta! Pasagerii, nevoiți să vină cu AUTOCARUL în țară

Un avion Wizz Air care avea ca destinație Cluj-Napoca a aterizat la Budapesta din cauza vremii nefavorabile. Toți pasagerii au fost trimiși înapoi în țară cu autocarul.

Pasagerii Wizz Air se întorc în România cu autocarul în locul avionului / Foto: monitorulcj.ro Pasagerii Wizz Air se întorc în România cu autocarul în locul avionului / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vlad, un cititor monitorulcj.ro, care a fost pasager pe zborul W6 3362, Dortmund (Germania) - Cluj-Napoca de duminică seara, ne-a sesizat faptul că avionul cu care a călătorit a fost nevoit să aterizeze la Budapesta, în miezul nopții, din cauza condițiilor meteo nefavorabile:

Informare Wizz Air pentru pasageri / Foto: monitorulcj.ro

„Marea nedumerire a oamenilor a fost de ce compania Wizz nu a ales alt aeroport, din interiorul țării, pentru toți a rămas încă un mister”, spune Vlad.


Pasagerii, îndrumați de un angajat al companiei Wizz Air, pe aeroportul din Budapesta / Foto: monitorulcj.ro

Deși pasagerii și-ar fi exprimat dorința de a li se oferi un alt avion spre Cluj, când se mai domolește vremea, acestora li s-a comunicat că nu este posibil și că vor fi nevoiți să se întoarcă în țară cu autocarele sau pe cont propriu:

„Aveam două opțiuni, putem urca în autocarele oferite de Wizz sau să alegem o altă cale pe bani și cont propriu; multe persoane au protestat și au zis că refuză, dar până la urmă cam toți pasagerii au decis să meargă cu autocarul, cu mici excepții.


În ciuda protestelor și a comportamentului dur al unor pasageri, personalul alocat s-a comportat profesional și calm, încercând să ofere fiecărei persoane care se adresa, toată informația pe care o deținea. Este Wizz de vină pentru ceața din Cluj sau pentru faptul că nu a anulat zborul, nu știm, cel puțin din perspectiva mea, dar cred că era important să nu riște viețile oamenilor și bunurile companiei, ceea ce au și făcut”, a declarat Vlad, pentru monitorulcj.ro, care consideră că angajații companiei aeriene au procedat corespunzător, deși au existat protestatari.

Tot din cauza ceții un alt zbor, W63414 Alicante, a fost deviat spre Sibiu.

CITEȘTE ȘI:

Haos în Marea Britanie din cauza zăpezii. Un zbor din Luton spre Cluj-Napoca, întârziat peste 8 ore. VIDEO

Unde poți să zbori de pe Aeroportul Cluj în 2023? Lista celor 56 de destinații și zilele în care sunt operate

Ultimele Stiri
abonare newsletter