Actualitate

Femeie sfâșiată de câini în timp ce făcea jogging

O femeie a murit sfâșiată de câini vagabonzi. Victima ieșise la alergat.

Femeie sfâșiată de câini în timp ce făcea jogging/foto: Depositphotos.com Femeie sfâșiată de câini în timp ce făcea jogging/foto: Depositphotos.com

 

 


O femeie în vârstă de 43 de ani a murit după ce a fost sfâșiată de câini vagabonzi pe un teren viran din sectorul 6 din București.

 


Poliția a fost alertată prin 112 iar echipajul medical care a ajuns la fața locului a constatat decesul. Aceeași femeie fusese internată în urmă cu un an după ce a fost atacată de o haită de maidanezi în aceeași zonă a Lacului Morii.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.


CITEȘTE ȘI: 
60 de câini, folosiți în lupte ilegale la Cluj pentru sume amețitoare. Instanța a decis să se întoarcă la proprietarii abuzivi

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.


Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a precizat poliția, într-un comunicat

În primăvara anului trecut, femeia a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, pe podul ,,La Roșu” de pe Lacul Morii. Femeia a fost dusă la spital conștientă, dar cu răni multiple la mâini și picioare din cauza mușcăturilor, potrivit g4media.ro Incidentul a fost confirmat de Poliția București, care arată că femeia a fost salvată de o persoană care a sunat la 112.


Cazul femeii sfâșiate de maidanezi a provocat o serie de reacții publice. 

Singura instituţie abilitată să monitorizeze şi să strângă câinii maidanezi din Bucureşti este Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), aflată în subordinea Primăriei Capitalei, iar Poliţia Locală Sector 6 nu a primit sesizări privind existenţa lor în zona unde o femeie a murit, sâmbătă, după ce fost muşcată de aceştia, potrivit reacției Primăriei Sectorului 6 București. 

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a făcut un apel la ceilalţi primari din Bucureşti să elaboreze o nouă lege a Capitalei, pentru ca tragedii precum cea a femeii ucise de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii, să nu se repete.

De asemenea, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat pe Nicușor Dan printr-o postare pe Facebook de sâmbătă spunând că actuala administrație a Bucureștiului nu se mai ocupă de problema câinilor fără stăpân.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

60 de câini, folosiți în lupte ilegale la Cluj pentru sume amețitoare. Instanța a decis să se întoarcă la proprietarii abuzivi

Cruzime fără margini! O femeie a primit o amendă uriașă pentru că şi-a abandonat câinele grav bolnav într-un şanţ

Ultimele Stiri
abonare newsletter