Actualitate

COD ROȘU de viscol în zona de munte din Cluj. A fost emis Ro-Alert

Zona de munte din județul Cluj se află sub avertizare cod roșu de vânt puternic. Autoritățile au emis mesaje Ro-Alert.

Zona de munte din județul Cluj se află sub avertizare cod roșu de vânt puternic. Autoritățile au emis mesaje Ro-Alert/ Foto: depositphotos.com Zona de munte din județul Cluj se află sub avertizare cod roșu de vânt puternic. Autoritățile au emis mesaje Ro-Alert/ Foto: depositphotos.com

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 18 ianuarie, o avertizare cod portocaliu de vânt puternic.

 


Avertizarea este valabilă pentru ziua de miercuri, în intervalul 05:30-09:00 și visează zona de munte la peste 1.800 de metri altitudine.

CITEȘTE ȘI:
Mai multe drumuri din țară, „paralizate” de ninsori. Zăpada a ajuns și la Cluj. FOTO/VIDEO
ALERTĂ! Cod PORTOCALIU de vânt puternic și viscol în Cluj. Rafalele de vânt vor depăși 110 km/h

Potrivit meteorologilor, se vor semnala viscol puternic cu rafale ale vântului care vor depăși la rafală 140 km/h, determinând scăderea vizibilității.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a anunțat că în având în vedere avertizarea meteo, au fost emise mesaje Ro-Alert.

„A fost transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert privind avertizarea meteo COD ROSU ce preconizează fenomene meteo extreme: viscol puternic cu rafale de peste 140km/h în zona de munte peste 1800m din județul Cluj, valabilă până la ora 09.00”, a transmis ISU Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo pe o lună. Temperaturile scad considerabil, la Cluj. Minime de până la -9 grade!

VREME EXTREMĂ în SUA. Furtunile de zăpadă au omorât zeci de persoane și au surprins mai mulți americani în mașini

abonare newsletter