Actualitate

Șoferi de weekend drogați, băuți și fără permis de conducere pe drumurile din județul Cluj

Drogați, fără permis de conducere sau aflați sub influența alcoolului, așa au fost prinși unii dintre șoferii în acest weekend pe drumurile din Cluj.

Drogați, fără permis de conducere sau aflați sub influența alcoolului, așa au fost prinși unii dintre șoferii în acest week-end pe drumurile din Cluj/ Foto: pixabay.com Drogați, fără permis de conducere sau aflați sub influența alcoolului, așa au fost prinși unii dintre șoferii în acest week-end pe drumurile din Cluj/ Foto: pixabay.com

 

 


Weekend-ul trecut mai mulți șoferi din județul Cluj au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența alcoolului sau al drogului. Unul dintre șoferii drogați era și fără permis de conducere.

 


Duminică, 15 ianuarie, un bărbat a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului.

CITEȘTE ȘI:
Șoferi drogați și fără permis pe drumurile din Cluj de Sfântul Ioan
Șoferi DROGAȚI la volan! Doi bărbați, prinși conducând sub influența substanțelor INTERZISE

„La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.


Cel în cauză a fost oprit pe DN1C E576, în localitatea Jucu, în timp ce se deplasa din direcția Cluj-Napoca înspre municipiul Gherla.

Testarea cu aparatul etilometru a acestuia a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Tineri drogați, prinși la volan

Tot în data de 15 ianuarie, un tânăr de 19 ani a fost prins la volan în timp ce se afla sub influența drogurilor, în municipiul Gherla.


„La aceeași dată, în jurul orei 17.00, polițiștii municipiului Gherla au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un tânăr, de 19 ani, din același municipiu, pe strada 1 Decembrie 1918.

Testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența substanbțelor psihoactive, tânărul fiind astfel condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

Un alt șofer din Cluj-Napoca a fost prins în timp ce se afla la volanul mașinii deși era drogat. De asemenea, nu avea nici permis de conducere.

„În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1 R, în comuna Sâncraiu, fără a poseda permis de conducere. 

De asemenea, la testarea acestuia cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv. 

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a încheiat IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Dosar penal pentru șoferul care a produs accidentul din Vâlcele! S-a urcat rupt de beat la volan

O femeie a făcut PRAF 9 mașini, între care una de Poliție! A condus RUPTĂ de beată prin Galați

Ultimele Stiri
abonare newsletter