Actualitate

Șoferi DROGAȚI la volan! Doi bărbați, prinși conducând sub influența substanțelor INTERZISE

Doi șoferi au fost prinși de polițiști conducând sub influența drogurilor. Abii au fost testați pozitiv cu aparatul drugtest.

Șoferi DROGAȚI la volan! Doi bărbați, prinși conducând sub influența substanțelor INTERZISE Șoferi DROGAȚI la volan! Doi bărbați, prinși conducând sub influența substanțelor INTERZISE

 

 


Tânărul în vârstă de 18 de ani a fost prins de către polițiștii din Turda, în timp ce se afla la volan, chiar dacă consumase substanțe interzise. În urma testărilor s-a confirmat prezența substanțelor psihoactive în organism.

 


La data de 14 ianuarie, a.c, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător auto, în vârstă de 18 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Turda, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. În cadrul controlului efectuat de către polițiști, tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


De asemenea, în data de 15 ianuarie, un bărbat de 34 de ani a fost prins de poliștii orașului Huedin conducând sub influența substanțelor interzise.

La data de 15 ianuarie a.c, în jurul orei 18.40, polițiștii orașului Huedin, Compartimentul Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada P.A. Munteanu, din oraș, de către un bărbat de 34 de ani.


Testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise”, a transmis IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două TIR-uri implicate, lângă Cluj. Două echipaje de salvare au intervenit la fața locului. FOTO

Femeie de 61 de ani, lovită de mașină în Dej. Victima mergea pe marginea drumului

Accident în Cluj. Un șofer a lovit un cap de pod și s-a răsturnat. FOTO

abonare newsletter