Actualitate

Descoperire macabră în localitatea Someșul Rece. Bătrână de 85 de ani, găsită moartă în casă

O bătrână de 85 de ani a fost găsit, luni, moartă în propria sa locuință din Someșul Rece, județul Cluj.

O bătrână de 86 de ani a fost găsit, luni, moartă în propria sa locuință din Someșul Rece, județul Cluj/ Foto: pixabay.com O bătrână de 86 de ani a fost găsit, luni, moartă în propria sa locuință din Someșul Rece, județul Cluj/ Foto: pixabay.com

 

 


O femeie în vârstă de 85 de ani a fost găsită moartă în propria sa locuință din Turda.

 


Cauzele în care a murit femeia vor fi stabilite de polițiști.

CITEȘTE ȘI:
Tânăra dată dispărută a fost găsită MOARTĂ, lângă Aleșd
Studentă, găsită moartă în apartament în Cluj-Napoca: „O inimă bună a încetat să mai bată”

„În momentul în care au ajuns colegii au găsit o femeie în vârstă de aproximativ 85 de ani care avea traumatisme incompatibile cu viața. Cel mai probabil femeia avea activități gospodărești și a încercat să aprindă focul. Modul în care s-a produs această tragedie va fi investigată de poliție”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Reporterii monitorulcj.ro au solicitat informații de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj legate de tragedia de luni din localitatea Someșul Rece.

UPDATE ora 12:08


„La data de 9 ianuarie a c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre decesul unei femei, în vârstă de  85 de ani, din comuna Gilău, care a fost găsită în curtea locuinței.

Cercetările preliminare derulate au dus la stabilirea faptului că pe întreaga suprafață a corpului erau prezente urme de ardere. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul acesteia”, a declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bătrâna de 92 de ani din Cluj-Napoca dată dispărută a fost găsită MOARTĂ lângă un pârâu

Artistă găsită moartă într-un lac din Capitală. A anunțat pe Facebook că vrea să se sinucidă

abonare newsletter