Actualitate

Tânăra dată dispărută a fost găsită MOARTĂ, lângă Aleșd

Tânăra de 30 de ani care a dispărut sâmbătă, 21 mai, a fost găsită moartă lângă localitatea Aleșd din județul Bihor.

Tânăra dată dispărută a fost găsită MOARTĂ, lângă Aleșd. FOTO: IPJ Cluj

 

 


Cadavrul femeii a fost găsit miercuri în apropierea localității Aleșd din județul Bihor. Femeia, originară din Târgul Mureș, a plecat de la domiciliul din Cluj-Napoca sâmbătă, 21 mai, ulterior fiind de negăsit. Femeia ar fi plecat de acasă însoțită de un bărbat de 43 de ani din Arad, care ar fi fost iubitul ei.

 


Potrivit presei locale bihorene, cadavrul ar fi fost găsit împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, a transmis IPJ Cluj.


În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, mai arată IPJ Cluj.

Cei doi au plecat cu un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare de Arad, proprietatea lui Bone Ferenc, iar pe drum, la un moment dat, tânăra a postat pe reţelele de socializare o fotografie din Răchiţele. Bărbatul ar fi cunoscut cu antecedente violente, mai arată sursa citată.


Femeia a plecat de acasă sâmbătă

Tânăra de 30 de ani din Târgu Mureș a fost dată dispărută luni de polițiști clujeni, după ce sâmbătă ar fi plecat din locuința sa din Cluj-Napoca. Aceasta se afla în prezența iubitului de 43 de ani. 

„La data de 23 mai, în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112,  despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12.00, Molnar Beata în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, a transmis luni IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

O femeie de 30 de ani care locuiește în Cluj-Napoca a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Ultimele Stiri
abonare newsletter