Actualitate

Percheziţii la traficanţii de droguri din Cluj. Vindeau substanțe interzise la persoane din Sibiu și Mediaș

Ample percheziții domiciliare la traficanții de droguri din Cluj și Sibiu.

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj/captură foto: Ministerul Afacerilor Interne România Facebook.com Percheziții la traficanții de droguri din Cluj/captură foto: Ministerul Afacerilor Interne România Facebook.com

 

 


Miercuri, prin concursul specialiștilor clujeni, o tânără din Oradea a fost arestată preventiv pentru comercializarea de pastile ecstasy.

 


Joi, 5 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județele Cluj și Sibiu, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate, informează Poliția Română. 


Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive și droguri, telefoane mobile, un grinder și un cântar electric.


La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul inspectoratelor de poliție județene Sibiu și Alba.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

CITEȘTE ȘI:

FOTO Tânără din Oradea, arestată după ce a fost prinsă cu 100 de pastile de ecstasy. Analiza specialiștilor clujeni a relevat drogul de mare risc MDMA

abonare newsletter