Actualitate

Bărbat cu dizabilități, lovit de AMBULANȚĂ pe trecerea de pietoni, în Turda. Victima a ajuns la spital. FOTO

Un bărbat cu dizabilități a fost lovit, marți, de o ambulanță pe trecerea de pietoni din municipiul Turda. Ambulanța nu se afla în misiune.

Un bărbat cu dizabilități a fost lovit, marți, de o ambulanță pe trecerea de pietoni. Ambulanța nu se afla în misiune/ Foto: turdanews.ro Un bărbat cu dizabilități a fost lovit, marți, de o ambulanță pe trecerea de pietoni. Ambulanța nu se afla în misiune/ Foto: turdanews.ro

 

 


Un bărbat cu dizabilități a fost lovit, marți, de o ambulanță pe trecerea de pietoni. Ambulanța nu se afla în misiune.

 


În urma accidentului bărbatul a ajuns la spital.

„În jurul orei 11.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați despre un eveniment rutier înregistrat pe strada Ștefan cel Mare.


Primele cercetări efectuate la locul accidentului au condus la stabilirea faptului că o ambulanță  SAJ, condusă dinspre municipiul Cluj-Napoca, fără a avea semnalele luminoase sau acustice în funcțiune, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Săndulești, care se deplasa pe trecerea pentru pietoni, cu o tricicletă electrică, destinată persoanelor cu dizabilități.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală. Testarea conducătorului ambulanței cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini pe strada Aurel Vlaicu. O persoană a fost rănită

Accident cu trei mașini în Dej! O tânără a fost transportată la spital de urgență. FOTO

Primul accident din 2023 în județul Cluj. Un șofer a intrat în două mașini parcate

Ultimele Stiri
abonare newsletter