Actualitate

Biciclist de 77 de ani, lovit GRAV de o ambulanță aflată în misiune în Aghireșu. Victima a fost operată de urgență

Un biciclist a fost accidentat grav, luni, de un echipaj SMURD aflat în misiune. Victima a fost transportată la spital și operată de urgență.

Biciclist accidentat de un echipaj SMURD/ captură foto ISU Cluj Biciclist accidentat de un echipaj SMURD/ captură foto ISU Cluj

 

 


În cursul zilei de 2 ianuarie, în jurul orei 11:44, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu a fost implicat într-un accident rutier.

Mai exact, în timp ce se deplasa spre un caz medical, având semnalele acustice și luminoase pornite, ambulanța a accidentat un biciclist pe strada principală din localitatea Aghireșu Fabrici. Biciclistul în vârstă de 77 de ani a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la spital. 


 

Până la sosirea ambulanței SAJ, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor calificat. În urma evaluărilor medicale, s-a constatat faptul că acesta avea mai multe traumatisme. Ulterior, pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. În prezent starea victimei este stabilă, transmit reprezentanții ISU Cluj.


Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt cercetate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj va deschide o anchetă cu privire la acest regretabil eveniment.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini pe strada Aurel Vlaicu. O persoană a fost rănită

Ultimele Stiri
abonare newsletter