Actualitate

Primul accident din 2023 în județul Cluj. Un șofer a intrat în două mașini parcate

Un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca a fost rănit, duminică, într-un accident de circulație care a avut loc în Căpușu Mare.

Accident Căpușu Mare. Sursă foto ISU Cluj Accident Căpușu Mare. Sursă foto ISU Cluj

 

Pompierii din Gilău au intervenit, duminică, la un accident rutier petrecut în localitatea Căpușu Mare. În accident au fost implicate trei autoturisme, rezultând o singură victimă neîncarcerată. 


„Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 53 de ani, conștient și cooperant, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital. Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI”, transmite ISU Cluj.

În jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN1E60, în interiorul localității Căpușu Mare.


„Conform primelor cercetări efectuate la locul evenimentului rezultă rezultă că un conducător auto, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul în direcția municipiului Oradea, ar fi acroșat două autovehicule parcate, pe același sens de mers. În urma impactului, a rezultat rănirea acestuia, fiind transportat la o unitate medicală”, transmite IPJ Cluj.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

CITEȘTE ȘI:

Casă cuprinsă de flăcări la Căpușu Mare

Trafic blocat în Căpușu Mare în urma unui accident! O fată de 31 de ani, în stare GRAVĂ

Un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul în Căpușu Mare, Cluj! Traficul se desfășoară alternativ. VIDEO

abonare newsletter