Actualitate

Un clujean a ADORMIT la volan și a produs un accident cu 7 răniți, între care doi COPII, în Suceava! VIDEO

Teroare pe un drum din Suceava. Un șofer din Cluj a adormit la volan și a produs un accident teribil, soldat cu șapte răniți, dintre care doi erau copii.

Un clujean a produs un accident monstru în Suceava pentru că a adormit la volan / Foto: monitorulsv.ro. Un clujean a produs un accident monstru în Suceava pentru că a adormit la volan / Foto: monitorulsv.ro.

 

 


Un șofer clujean a produs un accident teribil marți în județul Suceava, între comuna Stroiești și zona numită „Zidul Morții”, pe drumul european 58, potrivit monitorulsv.ro.

Tânărul de 30 de ani din Cluj a adormit la volan când se deplasa către Suceava și a intrat pe contrasens. Atunci a început teroarea.


Clujeanul a lovit mai întâi un BMW pe care l-a proiectat într-un șanț, iar apoi a lovit o mașină Renault care venea tot de pe contrasens. 

Accident teribil în Suceava, proodus de un clujean / Foto: monitorulsv.ro

Teribilul accident a fost soldat cu șapte răniți, dintre care doi copii, toți transportați de urgență la spital.


„Toți cei trei șoferi implicați în carambolul de pe E58 au fost testați cu aparatul etilotest, dar s-a constatat că nici unul din ei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. Chiar și așa, acestora li s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, scrie sursa citată.

*Deși prima dată s-au anunțat opt răniți, informațiile transmise ulterior de polițiști arată că au fost de fapt șapte persoane rănite în accident.

CITEȘTE ȘI:

Şoferi beţi sau fără carnet de conducere pe străzile din judeţul Cluj! Unul dintre ei a provocat și un accident

Accident TERIBIL în Brașov, cu doi morți și doi răniți. Mașină, spulberată de TIR!

Ultimele Stiri
abonare newsletter