Național

Accident teribil în Suceava. 4 adulți și 4 copii au fost grav răniți după ce un șofer a intrat pe contrasens

Opt persoane au fost rănite, printre care și patru minori, în urma unui grav accident rutier produs în Suceava.

Accident rutier cu opt persoane rănite în Suceava/ captură foto: ISU Suceava Accident rutier cu opt persoane rănite în Suceava/ captură foto: ISU Suceava

 

 


Opt persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 17, între localităţile Ilişeşti şi Păltinoasa, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. 

 


În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau opt persoane, patru adulţi şi patru minori. Victimele au suferit diferite leziuni şi traumatisme.

Accidentul produs marți, la amiază, în zona pădurii de la Ilișești, ar fi fost provocat de un șofer care a intrat pe contrasens, informează monitorulsv.ro

Ancheta derulată de polițiști a arătat că un bărbat de 34 de ani, din Cacica, în timp ce se deplasa dinspre Ilișești spre Păltinoasa, a pătruns pe contrasens și a lovit un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani.


Cinci dintre persoanele care se aflau în cele două mașini au rămas încarcerate, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate.

Astfel, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora au ajuns şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, dintre care două cu medic. Pompierii au acţionat în vedere extragerii celor cinci persoane rămase încarcerate în urma evenimentului rutier.


Toate victimele au fost stabilizate la faţa locului, apoi au fost transportate la UPU Suceava. Printre răniți se aflau și patru minori, care, de asemenea, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În urma evenimentului rutier, circulația a fost blocată mai bine de o oră. 


Cercetările polițiștilor continuă în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. 

CITEȘTE ȘI:

Şoferi beţi sau fără carnet de conducere pe străzile din judeţul Cluj! Unul dintre ei a provocat și un accident

Accident GRAV lângă Sibiu! O persoană a murit iar alte două au fost transportate la spital

abonare newsletter