Actualitate

O conductă spartă a INUNDAT B-dul Nicolae Titulescu! „Gheorgheni și posibil alte zone rămân fără apă” VIDEO

O conductă spartă a inundat Bulevardul Nicolae Titulescu, colț cu Arieșului. Alimentarea cu apă a fost oprită.

O conductă spartă a inundat Bulevardul Nicolae Titulescu, colț cu Arieșului/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook O conductă spartă a inundat Bulevardul Nicolae Titulescu, colț cu Arieșului/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


O conductă spartă în cartierul Gheorgheni pe strada Arieșului din Cluj-Napoca a dus la revărsarea apei pe Bulevardul Nicolae Titulescu.

Potrivit reprezentanțiilor Companiei de Apă Someș S.A alimentarea cu apă a fost oprită în zonă, iar în aceste momente se caută conducta spartă, fiind extrem de multe în acel loc.


Compania de Apă nu știe când se va rezolva problema. Locuitorii din Gheorgheni rămân fără apă

„Este pe Arieșului o avarie, iar oamenii noștri sunt în zonă. Deocamdată nu putem spune nimic în plus până nu săpăm. În zona respectivă sunt mai multe conducte și nu știm pe care este avaria. Nu știm cât va dura remedierea și întreruperea serviciului până nu se descoperă problema. Cartierul Gheorgheni și posibil alte zone rămân fără apă”, au declarat pentru monitorulcj.ro Victor Lucian Croitoru, director relaţii publice de la Compania de Apă Someș.


UPDATE ORA 15:23

„Avaria de azi 27 Decembrie, de pe strada Arieșului colț cu strada Muncitorilor pe conducta DN 300 mm. Estimăm finalizarea lucrărilor de remediere în jurul orei 22, dar în circa o oră se va relua furnizarea serviciului”, a transmis Compania de Apă Someș.


Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

CITEȘTE ȘI:

Stradă din Cluj-Napoca, INUNDATĂ după ce o conductă s-a spart. Traficul este ÎNCHIS. VIDEO

Un muncitor care verifica o conductă de gaz, găsit inconştient într-un canal. Trecătorii care au încercat să-l ajute au ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter