Actualitate

Revelion 2023 la Cluj-Napoca: concerte, spectacol de artificii și atmosferă de sărbătoare în Piața Unirii (P)

La Cluj-Napoca a devenit o tradiție ca Noul An să fie sărbătorit de clujeni și turiști în inima orașului. Primăria Cluj-Napoca a pregătit un program special pentru Revelion 2023 cu artificii, concerte și șampanie.

Anul acesta, spectacolul se va desfășura în Piața Unirii din Cluj-Napoca de la ora 22:00. Pe scenă va urca trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact. 

Trecerea dintre ani va fi marcată de un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii. Seara se va încheia cu muzica celor de la Arpy & Zip Band, de la ora 00:10.

Evenimentul REVELION 2023 la Cluj-Napoca este organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor. 


Parteneri oficiali: Terapia - o companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca;

Parteneri principali: NTT DATA Romania, Ursus, Vodafone România;


Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Moldovan Carmangerie. 

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou, 31 decembrie, va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura de bunătățile de la cele 86 de căsuțe din Piața Unirii: bunătăți și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

CITEȘTE ȘI:

Concerte și spectacol de artificii, de Revelion 2023, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. VEZI PROGRAMUL

Vremea până la finalul anului. Ce temperaturi vor fi de Crăciun și Revelion?

Ultimele Stiri
abonare newsletter