Actualitate

Un patron din Cluj și-a prins angajații în timp ce-i goleau rezervoarele TIR-urilor: „Au crezut că-și rotunjesc veniturile”

Un patron din Cluj și-a prins angajații în timp ce-i goleau rezervoarele TIR-urilor de combustibil și furau din marfa pe care trebuiau să o transporte.

Doi șoferi au încercat să fure bidoane întregi de motorină din TIR-urile deținute de patronul lor / Foto: stiridiaspora.ro - Facebook Doi șoferi au încercat să fure bidoane întregi de motorină din TIR-urile deținute de patronul lor / Foto: stiridiaspora.ro - Facebook

 

 


Patronul unei firme de transport și-a prins angajații furând combustibil din rezervoarele TIR-urilor, în baza pe care o avea la Cluj.

 


Șoferii nu și-au dat seama că transporturile sunt monitorizate, un detaliu foarte important dacă voiau să nu fie prinși.

Pe lângă faptul că au încercat să fure bidoane întregi de motorină, cei doi au furat și din marfa pe care trebuiau să o transporte și s-au ales și cu dosar penal:


„Deși nu ne place să facem astfel de anunțuri, dorim să vă prezentăm felul în care doi dintre șoferii noștri au ales să își rotunjească veniturile: furând marfă și combustibil.

În imaginile de mai jos, surprinse chiar în curtea bazei de la Cluj, se poate observa cum și-au umplut cabina de bidoane cu motorină și șampoane. Din păcate, cei doi nu s-au gândit că orice transport este supravegheat și monitorizat tocmai pentru a descuraja astfel de fapte ilegale și că vor avea de suportat consecințele. Nu cred că mai este nevoie să menționăm faptul că făptașii s-au ales cu dosar penal”, a anunțat compania pe grupul de Facebook, conform stiridiaspora.ro.

CITEȘTE ȘI:

Patru tâlhari au AGRESAT și jefuit o persoană în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun! Hoții, prinși în Parcul Central

O tânără de 18 ani a ajuns în spital în noaptea de Ajun! A fost implicată într-un accident pe strada Fabricii

abonare newsletter