Actualitate

O tânără de 18 ani a ajuns în spital în noaptea de Ajun! A fost implicată într-un accident pe strada Fabricii

O tânără în vârstă de 18 ani a fost preluată de ambulanța SMURD și transportată la spital în noaptea Ajunului Crăciunului, după ce a fost implicată într-un accident pe strada Fabricii din Cluj-Napoca.

Accident în noaptea de Ajun de Crăciun, în Cluj-Napoca / Foto: Facebook - grup Info Trafic jud. Cluj Accident în noaptea de Ajun de Crăciun, în Cluj-Napoca / Foto: Facebook - grup Info Trafic jud. Cluj

 

 


Un accident a avut loc pe strada Fabricii din Cluj-Napoca, în intersecția cu strada Câmpina, în noaptea de Ajun, sâmbătă, 24 decembrie.

 


O tânără a fost rănită în urma impactului dintre două mașini și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale:

„La accidentul de azi-noapte de la intersecția străzilor Fabricii cu Câmpina au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, o tânără a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Tânăra, în vârstă de 18 ani era conștientă și cooperantă”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bar în flăcări în Turda! O terasă și panouri publicitare au fost distruse într-un incendiu

Accident în prima zi de Crăciun, în comuna Iara, Cluj! Mașină căzută în vale

abonare newsletter