Actualitate

Accident între o mașină și o autoutilitară, în Livada! Doi bărbați au fost transportați la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți dimineață, în localitatea clujeană Livada. În accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară.

Un accident rutier a avut loc, marți dimineață, în localitatea clujeană Livada/ FOTO: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, marți dimineață, în localitatea clujeană Livada/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Livada, județul Cluj. În accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară.

 


În urma accidentului, doi bărbați au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit la ora 05:20, iar în accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Nu au existat persoane încarcerate, însă doi bărbați de aproximativ 42 și 25 de ani au primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, aceștia au fost transportați la spital de către echipajele SAJ și SMURD Gherla. La o primă evaluare, ambii prezentau afecțiuni ușoare. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile PSI la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Doi pietoni, loviți MORTAL de mașină în Argeș. Șoferul vinovat a mai lovit un un biciclist înainte și a fugit de la locul accidentului

Accident în Turda, produs de o femeie care conducea pe contrasens! Trei MINORI, duși de urgență la spital

Accident în Cășeiu, Cluj! Trei tinere au fost transportate de urgență la spital. VIDEO

abonare newsletter