Actualitate

Cum va fi vremea în weekend, la Cluj? Se încălzește la finalul lunii noiembrie

Vremea în weekend se încălzește, însă soarele continuă să se ascundă după nori. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile în Cluj.

Temperaturile cresc în următoarele zile, în Cluj-Napoca / Foto: Emil Boc - Facebook Temperaturile cresc în următoarele zile, în Cluj-Napoca / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


În următoarele zile vremea se îmbunătățește, așa că în acest weekend s-ar putea să aveți noroc și poate nu va ploua. Șansele de precipitații scad, iar temperaturile vor crește.

 


Potrivit prognozei meteo accuwather.com, vremea în Cluj în weekend și în zilele care urmează va fi în felul următor:

  • Vineri, 25 noiembrie: nori joși. Temperatura maximă a zilei e 3 grade Celsius, temperatura minimă a zilei e -2 grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt de 25%.
  • Sâmbătă, 26 noiembrie: vreme cu nori și soare. Se încălzește. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar temperatura minimă de -2. Șansele de ploaie sunt tot 25%.
  • Duminică, 27 noiembrie: vreme cu nori și soare. În această zi pare că șansele de precipitații scad la 15%, însă și temperaturile, puțin. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3.
  • Luni, 28 noiembrie: predominant însorit. Ziua de luni vine cu o temperatură maximă de 6 grade Celsius, o temperatură minimă de -2 grade Celsius și cu 13% șanse de ploaie.
  • Marți, 29 noiembrie: Vreme cu nori și soare. Șansele de ploaie scad semnificativ, la 2%. Temperatura maximă a zilei va fi de 7 grade  Celsius, iar minima de -3.
  • Miercuri, 30 noiembrie: soare printre nori înalți. Ultima zi din noiembrie este și cea mai călduroasă. Temperatura maximă a zilei va fi de 10 grade Celsius, iar minima de 1 grad. Șansele de ploaie sunt 0, potrivit prognozei accuwather.com.

CITEȘTE ȘI:

Urmează un început de decembrie călduros și fără precipitații. VEZI prognoza meteo pe o lună

Prognoza meteo de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Cum va fi vremea în minivacanță

abonare newsletter