Actualitate

Prognoza meteo de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Cum va fi vremea în minivacanță

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află cum va fi vremea în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie.

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni/ FOTO: pixabay.com Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni/ FOTO: pixabay.com

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

 


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pe întreg teritoriul României, în perioada 8 - 14 noiembrie, transmite ANM. 

În săptămâna 8 - 14 noiembrie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în zonele montane și local în vest și sud-est, dar și izolat excedentar în nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.


În săptămâna 14 - 21 noiembrie temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 21- 28 noiembrie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, iar regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vest și la munte.


Prognoza meteo în minivacanță

În săptămâna cu minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie, 28 noiembrie - 5 decembrie, meteorologii anunță că mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, iar în ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi în cantități în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar local cu o tendință ușor deficitară.

 

CITEȘTE ȘI:

METEO: Vin zile FRIGUROASE, la început de noiembrie. Temperaturile maxime scad și cu 10 grade!

Joc de culori nemaipomenit. Toamna pe străzile din Cluj-Napoca. Cele mai frumoase fotografii

Toamnă spectaculoasă pe drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău. Imagini filmate din dronă - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter