Actualitate

Temperaturile scad semnificativ la începutul săptămânii viitoare, în Cluj! Noaptea se vor înregistrat valori cu minus

Vremea se schimbă radical în Cluj. Temperaturile vor scădea semnificativ, iar pe timpul nopții se vor înregistra valori cu minus.

Vremea se schimbă radical în Cluj. Temperaturile vor scădea semnificativ, iar pe timpul nopții se vor înregistra valori cu minus/ FOTO: deposiphotos.com Vremea se schimbă radical în Cluj. Temperaturile vor scădea semnificativ, iar pe timpul nopții se vor înregistra valori cu minus/ FOTO: deposiphotos.com

 

 


Frigul pune stăpânire pe mai multe județe din țară, inclusive Cluj. 

 


Potrivit meteorologilor, temperaturile vor scădea semnificativ la începutul săptămânii viitoare, în Cluj-Napoca. Conform AccuWeather, noaptea se vor înregistra temperature cu minus.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna, în Cluj-Napoca


Luni, 14 noiembrie, vremea va fi rece. Potrivit meteorologilor, maxima zilei va ajunge la 12 grade Celsius, iar minima va coborî la zero grade Celsius. De asemenea, cerul va fi în mare parte acoperit de nori.

Marți vremea se răcește, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi în jurul valorii de 11 grade Celsius. Pe timpul nopții mercurul din termometre va coborî la un grad Celsius.


Miercuri, 16 noiembrie, vremea se răcește și mai mult și se întorc ploile. Șansele de precipitații vor fi de 65%. Cerul va fi acoperit de nori în totalitate. De la 11 grade înregistrate marți, miercuri vor fi așteptate 8 grade. Pe timpul nopții vor fi așteptate -4 grade Celsius.

Joi scăpăm de ploi, însă temperaturile rămân la fel de scăzute ca și în ziua precedentă. Pe timpul zilei vor fi așteptate 8 grade Celsius, iar pe timpul nopții -3 grade Celsius.


Vineri scad și mai mult temperaturile. Maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, în timp ce minima va fi de -3 grade Celsius

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Joc de culori nemaipomenit. Toamna pe străzile din Cluj-Napoca. Cele mai frumoase fotografii

Toamnă spectaculoasă pe drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău. Imagini filmate din dronă - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter