Actualitate

Accident pe Autostrada A3 Transilvania, la Gilău. Trei răniți, transportați la spital - FOTO/VIDEO

Un accident a avut loc duminică seară între o mașină și o autoutilitară, pe breteaua de acces pe Autostrada A3 Transilvania, în apropiere de localitatea Gilău.

Accident pe Autostrada A3 Transilvania, la Gilău. FOTO: ISU Cluj Accident pe Autostrada A3 Transilvania, la Gilău. FOTO: ISU Cluj

 

 


UPDATE: Unul dintre șoferi a păstruns pe contrasens

 


„Accidentul s-a produs pe nodul autostrăzii A3, dinspre localitatea Gilău. Din primele date rezultă ca autoturismul condus dinspre Gilău, de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Mureș, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autovehiculul la volanul căruia se afla un bărbat, de 54 de ani, din județul Vaslui.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane din autoturism, pasageri. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


Știrea inițială

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe breteaua de acces pe autostrada A3, în apropiere de localitatea Gilău. Impactul s-a petrecut între o mașină și o autoutilitară.


Șase persoane au fost consultate de medici la fața locul. Dintre aceștia, doi bărbați și o femeie, care au fost răniți ușor, au fost transportați la spital. 


„Apelul de urgență a venit în jurul orei 18.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.  Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi bărbați și o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Proiect de lege: șoferii fără permis, drogați sau băuți care fac accident, direct la ÎNCHISOARE!

abonare newsletter