Actualitate

Un român care călătorea din Cluj spre Liverpool a declanșat o alertă pe aeroport, pentru că din bagajul lui curgea sânge

Un bărbat care mergea de la Cluj-Napoca la Liverpool a declanșat o alertă când a ajuns pe aeroportul din Anglia, pentru că din bagaj curgea sânge.

Zeci de bagaje, trimise înapoi în Cluj-Napoca din Liverpool din cauza unui singur geamantan suspect / Foto: depositphotos.com Zeci de bagaje, trimise înapoi în Cluj-Napoca din Liverpool din cauza unui singur geamantan suspect / Foto: depositphotos.com

 

 


Angajații aeroportului din Liverpool au fost șocați de ce bagajul suspect al unui român, din care a curs sânge pe alte 40 de geamantane, scrie digi24.ro.

 


Bărbatul a călătorit duminică de la Cluj-Napoca la Liverpool cu o cantitate mare de carne de porc în bagaj, pe care a transportat-o cu el pentru sărbătorile de iarnă, dar care s-a dezghețat până a ajuns la destinație.

După ce angajații aeroportului au sesizat că s-a vărsat sânge pe zeci de bagaje, toate geamantanele au fost trimise înapoi la Cluj-Napoca pentru investigații. Ulterior au fost trimise înapoi în Liverpool, după ce a fost descoperită carnea însângerată.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a fost prins cu două permise de conducere false pe Aeroportul Cluj. FOTO

Un bărbat a fost prins cu 152 de cartușe pe Aeroportul Cluj! Le-a ascuns în bagaj între haine. FOTO

Un bărbat și-a lovit soția la Aeroportul Cluj, sub ochii copiilor și a polițistilor. A spus că așa o „alintă”

abonare newsletter